5 jun 2012, 23:11

Тази нощ 

  Poesía » De amor
640 0 0

Тази нощ пред мен е

сребърна луна усмихваше се

незнайно отвъд сълза проблясна

мечтаеше там някой за някой

 

Врата желязна затвори се

любовта ни в изписана стая пороби се

незнайно отвъд прозорец под липа огря

твърде късно отключи смелостта

 

Ала протегна се за нас света

животът сгуши ни в състезание

и сега на среднощен път се разминават

аз и ти там някой за някой друг

 

© Венцислав Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??