17 jul 2016, 22:10

Театър в парка 

  Poesía » Civil
323 0 0

В прохладната вечер съм седнал в парка,

а дърветата се докосват нежно от вятъра.

Компания ми прави една смачкана угарка

и двамата чакаме тихо да започне театъра.

 

Завесата от клони бавно се повдига

и от там величествено излиза любовта.

След нея,щастието весело ми намига, 

е, кажи ми, как да не е прекрасна вечерта.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2016

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??