17.07.2016 г., 22:10 ч.

Театър в парка 

  Поезия » Гражданска
333 0 0

В прохладната вечер съм седнал в парка,

а дърветата се докосват нежно от вятъра.

Компания ми прави една смачкана угарка

и двамата чакаме тихо да започне театъра.

 

Завесата от клони бавно се повдига

и от там величествено излиза любовта.

След нея,щастието весело ми намига, 

е, кажи ми, как да не е прекрасна вечерта.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??