19 oct 2014, 11:15

Течение 

  Poesía » Filosófica
226 0 0

Течение

Живота покрай нас
по бързея тече...
Вълните гневно
удрят бреговете!
Удачници
и неудачници влече,
но  незакача 
само
боговете!

  21.06.-24.06.1975г.
в рейс76 София


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??