19.10.2014 г., 11:15 ч.

Течение 

  Поезия » Философска
225 0 0

Течение

Живота покрай нас
по бързея тече...
Вълните гневно
удрят бреговете!
Удачници
и неудачници влече,
но  незакача 
само
боговете!

  21.06.-24.06.1975г.
в рейс76 София


© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??