3 abr 2009, 9:59  

Теменужки за теб 

  Poesía » De amor
939 0 10

 
Откъснах теменужки,
нежни и красиви.
Обич те даряват,
нищо, че са сини.


Ухаят теменуги
с упойващ аромат.
Синевата сбрали
в малкия си цвят.

Теменужки сини -
за теб ги бера.
Обич ти дарявам
с букетче от цветя.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??