9 oct 2009, 1:34

Ти, единствена... 

  Poesía » Versos blancos
599 0 2

 

Ти, единствена...


Ти, единствена,

която влезе в мислите ми,

превзе тялото и желанията ми...

Ти единствена оставаш в спомените ми...

Носиш се в думите ми - като ноти

по петолинието на моята съдба.

Играеш, изпълняваш

- оглеждаш ме и си тръгваш

като вятъра, преминал ненадейно

през косите ти,

докато тъй нежно пееш...

Ти, единствена оставаш...

... оставаш като ода,

невъзпята във сърцето ми.

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??