3 sept 2012, 11:30

Ти се върна 

  Poesía » De amor
711 0 0

Тук с мен...
Бъди слънцето в моя ден.
Това не е сън,
това е, което съм.
Веднъж вече се опитах да продължа да живея, сякаш никога не съм те познавал...
Но през цялото време само съм се заблуждавал...
От себе си съм се отдалечавал...
Живота си отстрани съм наблюдавал...
Ето, ти се върна и нямам търпение да те прегърна.
Покажи ми, моля те, любовта,
научи ме как пак да обичам света...
Времето лети и няма време, разбери!
Целуни ме, дори после да ме боли!

© Мария Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??