1 ene 2008, 17:18

Тихо... 

  Poesía » Versos blancos
631 0 3
   

Тихо...

 

Стопявам се във тишината.

Като нота сред недокоснати струни.

Изгубвам се. Съвсем неискано.

Попива ме празнота.

Чуваш ли? Как е тихо...

Чуваш ли? Това съм аз.

Слушай. Мелодия на нищото...

Симфония... на не-самотата.

Симфония... без звуци...

За теб и мен...

Тихо е.

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??