Тихо...
Стопявам се във тишината.
Като нота сред недокоснати струни.
Изгубвам се. Съвсем неискано.
Попива ме празнота.
Чуваш ли? Как е тихо...
Чуваш ли? Това съм аз.
Слушай. Мелодия на нищото...
Симфония... на не-самотата.
Симфония... без звуци...
За теб и мен...
Тихо е.
© Джули Всички права запазени