6 nov 2012, 11:48  

Тиквата премиер 

  Poesía » De humor, Civil
494 0 0

Зная аз един пожарникар.

На Бандитостан той е цар.

Приятел му е пъпеш вифаджийски.

На спорта те са "царе" олимпийски.

Главите им оскъдни са на пълнеж,

а хората им отдадени са на грабеж.

Смуче много сока на нацията той,

ама тя и до днес си го има за герой! 

Ай ти специалистите да станели овчари,

а немногоумновати издига той за аватари.

За да има за лапачите парица

дава на народа постна пица,

но дава на дянковата женица. 

Тъй при банкянския силовак

слънце не грей, царува мрак!

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??