Зная аз един пожарникар.
На Бандитостан той е цар.
Приятел му е пъпеш вифаджийски.
На спорта те са "царе" олимпийски.
Главите им оскъдни са на пълнеж,
а хората им отдадени са на грабеж.
Смуче много сока на нацията той,
ама тя и до днес си го има за герой!
Ай ти специалистите да станели овчари,
а немногоумновати издига той за аватари.
За да има за лапачите парица
дава на народа постна пица,
но дава на дянковата женица.
Тъй при банкянския силовак
слънце не грей, царува мрак!
© Георги Всички права запазени