26 may 2021, 16:48

Тишина в морско синьо 

  Poesía
313 0 3

Тишина в главата ми.
Тишина в душата ми. 
Изчистен сюжет като в черно-бял филм. 
Само вълни в морско синьо придават и цвят.
Но пак изгря слънцето.
Покана отправи то пак за живот, 
озвучи тишината със цвят на любов. 
И нека бъде тъй всеки наш ден
с цвят на усмивки и щастие, 
от ръката на Бог оцветен!

Тихо, но цветно ми е! 


 

© Климентин Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??