4 mar 2011, 12:38

Топлота 

  Poesía
737 0 3

ТОПЛОТА

 

Бримка подир бримка, ред подир ред,

баба на дядо чорапи плете,

нозе да са топли, кръстът наред -

той да е жив и да е добре.

 

С обич баба плетката изплита,

люби си го тя - още откога.

Дали ощ' го люби - той не пита.

Тя ще го сгрее не с думи, с дела.

 

С топли чорапи дядо - наперен.

Мила му е тази баба добра.

И до гроба той ще ù е верен!

Като нея вяма друга на света.

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??