5 jul 2012, 22:22

Това са прилепи, които ме напускат с крясък 

  Poesía » Otra
411 0 2

Добре!
Печелиш!
Казваш: всеки друг
могъл би да ме завладее?
Старея, може би?
И бързам да обичам за последно?

И казваш - този образ
- нищо общо с теб?
Измислен мит,
преследван
от момента, в който
осъзнавах
свойта женственост?

Освобождавам те!
С бездушие,
и смърт,
и самосъжаление
не мога да се боря!
Старея, да.
От твоето напускане.

Не знам защо,
ала си казвам:
"Никой друг...".

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??