30 jul 2013, 1:28

Трепет 

  Poesía
425 0 1

Нарисувах очи на яйцата, 

за да станат яйца на очи.

Нарисувах любов във тъгата, 

но любов се рисува с мечти.

Подари ми мечти в тъмнината, 

нарисувай криле на нощта.

Да летят пеперуди в стомаха ми, 

да се радвам на теб и в съня.

Разпръсни две души във небето, 

звезден прах ще се сипе в косите ми...

Нека бъдем раними и смели, 

да рискуваме себе си, бягайки

и когато след време се срещнем, 

припомни ми че някога казах:

Открадни всяка моя усмивка - 

остави само тази... която 

в момента ми даваш.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??