Нарисувах очи на яйцата,
за да станат яйца на очи.
Нарисувах любов във тъгата,
но любов се рисува с мечти.
Подари ми мечти в тъмнината,
нарисувай криле на нощта.
Да летят пеперуди в стомаха ми,
да се радвам на теб и в съня.
Разпръсни две души във небето,
звезден прах ще се сипе в косите ми...
Нека бъдем раними и смели,
да рискуваме себе си, бягайки
и когато след време се срещнем,
припомни ми че някога казах:
Открадни всяка моя усмивка -
остави само тази... която
в момента ми даваш.
© Ивона Иванова Всички права запазени