И така
с тебе тръгваме
един срещу друг
по клатушкащото се мостче.
Под краката ни
с трясък пропадат в бездната
истини. Нощем е.
И е опасно -
вятърът силно люлее ни.
И ни е страшно -
дали ще успеем
за срещата
по средата на времето.
Публикувано във:
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados