21.05.2012 г., 10:21 ч.  

Тръгване 

  Поезия » Любовна
741 0 7

И така
с тебе тръгваме
един срещу друг
по клатушкащото се мостче.
Под краката ни
с трясък пропадат в бездната
истини. Нощем е.
И е опасно -
вятърът силно люлее ни.
И ни е страшно -
дали ще успеем
за срещата
по средата на времето.

 

Публикувано във:

  • Литературен свят брой 117 май 2019

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??