Във твоето лято аз влизам със хлад.
Нежно изтръпнала,
деликатно те мразя.
Седиш до мене – горещ.
Приятно отпусната – обичам те.
Тайно.
Не защото е невъзможно.
Не защото е сложно.
А защото е хубаво.
Обичам те.
Обичам те.
Обичам те.
Трепери ми жлъчката от бяс.
Звездите са мащехи.
И всички са наши.
© Сатин Роксан Todos los derechos reservados