25 abr 2009, 18:09

Твоят парфюм 

  Poesía » De amor
758 0 1

Вдишвам парфюма ти,

оставам бездиханна

от срещите с теб,

полудяла съм.

Вдишвам и още ухае

от бурната нощ,

останал е спомен.

И лъха на нежност.

Вдишвам, ароматът ти

ми носи наслада

и аз все повече страдам

от изгряващото слънце...

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудно ми е дали насладата идва само от парфюма? Сигурно ще да е от бурните нощи.Чао, Ели!
Propuestas
: ??:??