Вдишвам парфюма ти,
оставам бездиханна
от срещите с теб,
полудяла съм.
Вдишвам и още ухае
от бурната нощ,
останал е спомен.
И лъха на нежност.
Вдишвам, ароматът ти
ми носи наслада
и аз все повече страдам
от изгряващото слънце...
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени