19 oct 2011, 11:36

Твърде много шум 

  Poesía
699 0 19

 

Твърде много шум,

твърде много вятър.

Мисля си наум,

искам да избягам.

 

Тръгна ли насам,

някой ще ме срещне.

Свия ли натам,

ще изскочи нещо.

 

Хора, светове.

Твърде много хора.

Този ме зове,

онзи ми говори.

 

Как да обясня,

че не искам думи...

Шумен е денят,

толкова е шумен!

 

Моя светлина,

направи ми остров.

Искам тишина.

Толкова е просто.

 

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??