19.10.2011 г., 11:36 ч.

Твърде много шум 

  Поезия
698 0 19

 

Твърде много шум,

твърде много вятър.

Мисля си наум,

искам да избягам.

 

Тръгна ли насам,

някой ще ме срещне.

Свия ли натам,

ще изскочи нещо.

 

Хора, светове.

Твърде много хора.

Този ме зове,

онзи ми говори.

 

Как да обясня,

че не искам думи...

Шумен е денят,

толкова е шумен!

 

Моя светлина,

направи ми остров.

Искам тишина.

Толкова е просто.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??