15 jun 2010, 23:40

Тя беше красиво момиче…. 

  Poesía » De amor
2081 1 0

Тя беше красиво момиче….

 

Тя беше красиво момиче -

със зелени очи,

но едно нещо сломи я,

превърна живота ù в мрак и сълзи.

 

Тя беше красиво момиче,

с дълги кестеняви коси

и бе влюбена в него,

в момчето с кафяви очи.

 

Тя беше красиво момиче,

в погледа ù - блестящи лъчи,

а в душата ù - тъмна вселена,

накърнени надежди, мечти.

 

Тя беше красиво момиче,

непокорно пламъче в нея гори,

но някой потуши го

и това беше момчето с кафяви очи.

 

Тя беше красиво момиче,

обичаше него, уви,

ала той ù даде празни надежди

и захвърли сърцето ù с толкова много мечти.

 

Тя беше красиво момиче,

не заслужаваше тези беди -

отхвърленият нежен пламък

тлее в душата ù с толкова много сълзи!

© Йоана Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??