Тя беше красиво момиче….
Тя беше красиво момиче -
със зелени очи,
но едно нещо сломи я,
превърна живота ù в мрак и сълзи.
Тя беше красиво момиче,
с дълги кестеняви коси
и бе влюбена в него,
в момчето с кафяви очи.
Тя беше красиво момиче,
в погледа ù - блестящи лъчи,
а в душата ù - тъмна вселена,
накърнени надежди, мечти.
Тя беше красиво момиче,
непокорно пламъче в нея гори,
но някой потуши го
и това беше момчето с кафяви очи.
Тя беше красиво момиче,
обичаше него, уви,
ала той ù даде празни надежди
и захвърли сърцето ù с толкова много мечти.
Тя беше красиво момиче,
не заслужаваше тези беди -
отхвърленият нежен пламък
тлее в душата ù с толкова много сълзи!
© Йоана Кирилова Всички права запазени