6 sept 2012, 22:49

Тялото е само поза... 

  Poesía
520 0 3

Откровена съм. Към себе си. Достатъчно.

А другите ме мислят за щастлива.

И усмивката, веч’ нищичко незначеща,

нима ме прави истински красива?

 

Две плътни устни и очи угаснали.

Ни помен от усмивка има там.

Нима защото просто сме пораснали?

Всеки възрастен нима е сам?

 

В косите - огън, в сърцето - мрак,

идеята за красота на обществото.

Сама на себе си аз станах враг,

скришно плача, все сама, защото…

 

сълзите са слабост, не утеха.

В свят на „щастие“ те нямат място.

А под цветната, крещяща дреха

дори със себе си не съм наясно.

 

Победител бях, а станах жертва

на света прикрито грозен.

Жива бях, а днес съм мъртва,

тялото е само поза…

 

 

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Откровено и тъжно!
  • Хареса ми,много откровено написано,но тъгата ще ви спаси.Бъдете по-силна.Успех!
  • Хубаво е! Харесах прямотата. Само това "веч'" ме смути малко.
Propuestas
: ??:??