3 mar 2009, 20:35

ТЪРСЯ 

  Poesía » De amor
611 0 0
Търся път.
Търся слънчев лъч
към твоето сърце,
търся теб.

В шепи съм събрала
топлината на слънцето,
искам да те стопля с нея.
Искам да ти дам
всичко,
което съм запазила за теб.
Искам да те имам.
Искам да те имам.

© Стела Раденкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??