3.03.2009 г., 20:35 ч.

ТЪРСЯ 

  Поезия » Любовна
610 0 0
Търся път.
Търся слънчев лъч
към твоето сърце,
търся теб.

В шепи съм събрала
топлината на слънцето,
искам да те стопля с нея.
Искам да ти дам
всичко,
което съм запазила за теб.
Искам да те имам.
Искам да те имам.

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??