20 nov 2016, 17:03

Търся... 

  Poesía » Otra
464 0 2

Търся място без обхват на сърцето,
където мислите неусетно заспиват.
Място, което не прилича на бездната,
когато всеки любим си отива.

 

Да не усещам как боли тишината,
празното да спре от очите да пие,
светлината да не се загръща със мрак,
устните ми от липса да не изстиват.

 

Търся място, лишено от спомени – 
някъде близо до брега на забравата.
Да изчезне всичко, освен онзи корен,
от който отново с любов да израсна.

 

19.11.2016

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Жанет за топлият прием! Надявам се стиховете ми да бъдат добра компания.
  • Добре дошла, Надежда!
    Пишеш хубаво Ще се радвам да те чета и тук
    Хареса ми това търсене.
Propuestas
: ??:??