23 jun 2005, 13:57

Уби ме! 

  Poesía
1003 0 2
Пътуваше три дни,
мълча за три години
напред,
накрая рече:

-Мъдрият,
не е достатъчно мъдър,
за да сбърка!

Уби ме!

© Стефан Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??