23.06.2005 г., 13:57 ч.

Уби ме! 

  Поезия
1004 0 2
Пътуваше три дни,
мълча за три години
напред,
накрая рече:

-Мъдрият,
не е достатъчно мъдър,
за да сбърка!

Уби ме!

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??