Убий ме, за да бъда твоя!
Спаси ме с твоята любов...
Пази ме, за да ме докоснеш...
За болката не си ли пак готов?
Убий ме, за да те обичам,
обичай ме, за да те мразя,
помни, че даже и да те отричам,
аз къс в сърцето си за тебе пазя!
Убий ме, за да ме целунеш,
убий ме, за да се спасиш,
но колкото и болка да преглътнеш,
отново моето име ще шептиш!
... плачейки, изцяло сам в нощта...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados
Поздрави - хубаво стихче!