17.09.2008 г., 7:40 ч.

Убий ме 

  Поезия » Любовна
813 0 1
 

Убий ме, за да бъда твоя!
Спаси ме с твоята любов...
Пази ме, за да ме докоснеш...
За болката не си ли пак готов?

Убий ме, за да те обичам,

обичай ме, за да те мразя,

помни, че даже и да те отричам,

аз къс в сърцето си за тебе пазя!

Убий ме, за да ме целунеш,

убий ме, за да се спасиш,

но колкото и болка да преглътнеш,

отново моето име ще шептиш!

 

... плачейки, изцяло сам в нощта...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Убивай ме нежно с Любов!Това ми хареса, но този контраст - обичай ме, за да те мразя не ми харесва - аз обичам и този, който ме мрази!
    Поздрави - хубаво стихче!
Предложения
: ??:??