22 nov 2012, 11:33

Убийте ме 

  Poesía » Otra
808 0 2

Бях момиче, сияещо от радост, 

носех радост на всеки, бях щастлива имах мечти!

Сега угаснах, не мисля за нищо, 

нищо не искам!

Не съм вече онзи човек, който всички обичаха и познаваха.

Почерниха деня ми, разбиха живота ми хора студени и мен направиха лед. 

Не виждам щастие, не виждам път напред!

Угасиха огъня, който в мен гореше,

унищожиха щастието ми.

Някога виждах осеян от слънце път, сега виждам само мрак и мъгла!

ЗЛОБНИ, УЖАСНИ, ЖЕСТОКИ - УБИВАХА, МАЧКАХА, ТЪПЧЕХА ВСИЧКО В МЕН И СЕ СМЕЕХА САМОДОВОЛНО!

 

Не остана нищо в мен - една празна душа, студена и злобна, елате, убийте и мен!

© Нона Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не им доставяй удоволствието да те стъпчат! Изправи се, отърси се от прахта и им покажи, че си силна!
  • Не давай живота си на злото!
    Не ставай, като тях!

    Бъди Слънце и Доброта!
    Дерзай!
Propuestas
: ??:??