29 mar 2017, 3:15

Урок 

  Poesía » De amor, Otra
371 0 0

Ах, злочестна май е любовта
И вече ти не виждаш в нея красота,
Но запомни от мен това
Оставиш ли я да си тръгне, ТЯ
От утре ще ти е несбъдната мечта…

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??