29 мар. 2017 г., 03:15

Урок 

  Поэзия » Любовная, Другая
357 0 0

Ах, злочестна май е любовта
И вече ти не виждаш в нея красота,
Но запомни от мен това
Оставиш ли я да си тръгне, ТЯ
От утре ще ти е несбъдната мечта…

© Георги Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??