Любовта...
прекланям се пред нея
и искам я във всеки миг.
За някои звучи банално...
за мен е богослов.
И искам я във всеки час,
събуждайки се
във прегръдка.
Защото знам, че днес
е моят ден,
от нея пак благословен.
И моля се за време...
още малко време
да ù се насладя.
Любовта...
дано е с мен до края
и с нея да заспя.
А как страхувам се...
това аз само зная.
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados