14 ene 2008, 12:32

Усещане за жена 

  Poesía » De amor
1077 0 13
 

УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА

 

  „... Вземи ме в топлото си тяло.

Тъй, както прави го Жена..."

„Годишнина" на Пламен Парнарев

 

Когато потегли душата нагоре,

а тялото - към черната земя,

да направиш, мила, ще помоля  -

три неща:

Тъй, както прави ги Жена...

 

Налей ми, мила, чаша вино -

нектар от земните недра,

пък опий ме, уж невинно -

тъй, както прави го Жена.

 

Сготви ми, моля те, вечеря -

топла, дъхава храна,

пък застели ми, мила, и постеля -

тъй, както прави го Жена.

 

Постели ми, мила, одеяло

(на онази, твърдата страна)

пък завий ме с топлото си тяло

... тъй, както прави го Жена.

 

 

 

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??