19 ene 2017, 12:44

Усети ли? 

  Poesía » De amor
636 4 8

Викни ме, когато тъгата
неканена в теб се притисне,
когато ти хване ръката,
и в ледени длани я стисне.

Викни ме, когато вината
поиска от теб да избягаш,
когато ти мъти главата,
че трябва без мен да си лягаш.

Викни ме, когато си жаден,
любов да ти дам да отпиеш,
когато за ласки си гладен,
при мен от света да се скриеш.

Когато поискаш да вземаш,
ела и грабни ми душата,
дарявам се... не, не превзевмаш.
Усети ли!? Плàча... сълзата...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??