31 ago 2016, 19:51

Усмивка 3 

  Poesía » De amor
370 1 0

В спомени се ти усмихваш -

като роза в май

и в смирение утихвам

при мисълта за този рай.

 

Че таз усмивка е тъй мила

и тя ми дава сила,

когато падна, пак да полетя,

затуй от самотата се гнетя.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??