31.08.2016 г., 19:51 ч.

Усмивка 3 

  Поезия » Любовна
369 1 0

В спомени се ти усмихваш -

като роза в май

и в смирение утихвам

при мисълта за този рай.

 

Че таз усмивка е тъй мила

и тя ми дава сила,

когато падна, пак да полетя,

затуй от самотата се гнетя.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??