Пак цветно боли с тази болка позната -
когато валят пръски прашна дъга.
И чувствам как лази към мене тъга,
... с години таена така,
както сенки се крият във мрака.
Пак в локва се стелят звездите,
постлани по мокър паваж.
Пътеката гладно поглъща следите...
... и в този пейзаж
намирам утехата в жарък мираж.
© Александра Борисова Todos los derechos reservados
сърдечен поздрав.