Имам аз една мечта -
за пролет, за светла бъднина,
да усетя душевната ти красота,
да усетя твоята светлина.
В нея пак съм аз облян.
Тъгата губи своята мощ.
В утрин прохладна съм засмян -
свърши се тъмната нощ.
© Георги Todos los derechos reservados