17.05.2012 г., 15:24 ч.

Утрин 

  Поезия » Любовна
681 0 1

Имам аз една мечта -

за пролет, за светла бъднина,

да усетя душевната ти красота,

да усетя твоята светлина.

 

В нея пак съм аз облян.

Тъгата губи своята мощ.

В утрин прохладна съм засмян -

свърши се тъмната нощ.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??