Утро, посрещам те с радост,
с нежност на кротки вълни,
да няма в сърцето ми жалост,
да няма ранени души.
Утро, посрещам те с чувство,
разпалило мойто сърце
за тебе ще дишам аз, утро,
протягам към тебе ръце.
Утро, обичам дъха ти
на искрена, дива любов,
усещам във мене сълзите
и огън да пламне готов.
Утро, посрещам те с вяра
и чувствам страстта на лъчите,
пламък в небето догаря,
пресъхнаха вече сълзите...
© Може би закъсняла Todos los derechos reservados
Добре дошла и от мен!
Поздравче от Шкафче!