8 feb 2015, 17:37

В динамика 

  Poesía » Filosófica
383 0 0

В динамика

Сред шеметният бяг на времето
стремително препуска утринта
и сякаш ти обяздваш стремето
с размаха на камшик в ръка.

Поройни капки дъжд в лицето
се удрят с жаждата за мъст,
отвътре блъска те сърцето..
А сега пък газиш из мъзга и пръст!

Повярвайте, душите не привикват
без бури, ветрове, без свобода
и бързеите бликнали не стихват
сред тази динамична пустота.

Безмилостна е царската корона!
Безмилостен е пътят и пред нас.
Животът дава и ни взема трона
понесени в безпаметният час.
....................................................

Добър ден, осъмнали надежди!
Добър ден, възторжени мечти!
Още срещам утринните нежни
и духът ми диша волно и кипи!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??