Вратата се тряска, мракът е пълен,
дим от угаснали свещи.
Аромат изветрял на праскови диви.
Погледи святкат горещи.
Шум от развлечени, прозрачни дантели,
ръка се проплъзва в дима.
Коприна се къса, крака гладки, бели,
обгръщат в прегръдка врата.
Звук от часовник, а после стенание,
пропукват нощния мрак,
не съществува и инч разстояние
целувки по гладкия крак.
Тела се преплитат, желание бурно,
сепват се в миг непознат,
никой не е ни сънувал, ни чувствал
преливащ от страст благодат.
Наситени устни с червена помада
с този екстаз се сбогуват,
по ръба на безкрайната, бурна възбуда
усмивката лека пирува.
© Нели Todos los derechos reservados