6 jun 2010, 18:13

В живота... 

  Poesía » Otra
975 0 0

В живота...



В живота везните се люлеят така:

с пълни шепи да даваш,

а да вземаш едва-едва...

само кратък миг да обичаш,

а цял живот след любовта да тичаш...

на всеки да помагаш в беда,

а да получаваш само болка...

на кого ли не да си компания в нощта,

а когато се събудиш - пак да си сама...

и докато едни се радват на живота си щастлив,

другите страдат мълчаливо, навели глави...

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??