В живота...
В живота везните се люлеят така:
с пълни шепи да даваш,
а да вземаш едва-едва...
само кратък миг да обичаш,
а цял живот след любовта да тичаш...
на всеки да помагаш в беда,
а да получаваш само болка...
на кого ли не да си компания в нощта,
а когато се събудиш - пак да си сама...
и докато едни се радват на живота си щастлив,
другите страдат мълчаливо, навели глави...
© Кристиана Кръстанова Всички права запазени